Cumartesi, Eylül 21, 2024

iOS 7.1 Beta 3 Yayınlandı

Apple iOS 7.1’in 3. Beta sürümünü geliştiriciler için yayınlandı. Kullanıcı arayüzünde ve sistemde yapılan değişiklikleri haberimizde bulabilirsiniz.

Apple, iOS 7.1 işletim sisteminin 3. Beta sürümünü geliştiriciler için yayınlandı. Apple’ın diğer beta sürümlerinde de yaptığı gibi, bu sürümde de bazı hata gidermeleri ve özellik geliştirmeleri yapıldı.

Şu an iOS 7.1 Beta 2’yi kullanan kullanıcılar cihaza göre boyutu 70MB-140MB arasında değişen OTA ile cihazlarını Beta 3’e güncelleyebilecekler. Kullanıcıların, cihazlarındaki IPSW dosyalarına erişerek güncelleme yapılabilme imkanlarının olması ise bir diğer seçenek.

IPSW dosyasının bu yeni Beta sürümü için kurulum numarası 11d5127c olarak belirlendi. Ayrıca geliştiriciler, Dev Center’da mevcut olan Xcode’un yeni versiyonuna da erişebilecekler.

iOS 7.1 Beta 3 ile gelen yenilikler

    • Yeni arama ekranı
    • Yeni telefon tuşları
    • Kilitli ekranda yada ev ekranında Parallax özelliğini kapatma
    • Klavye tasarımında değişiklikler
    • Yeni kapatma arayüzü
    • Daha koyu simgeler
    • Müzik uygulamasında yeni tuşlar
    • Erişilebilirlik’te ‘Beyazlığı Azalt’ özelliği
ios 7.1
ios 7.1

Performans artışları var

iOS 7.1 erişilebilirlik açısından önemli geliştirmelerle gelmeye devam ediyor. iOS 7 işletim sisteminin Apple’ın daha eski cihazlarında da stabil olarak iyileştirilmesi ve performansının arttırılması konusunda da ciddi ilerlemeler kaydediliyor.

iOS 7.1’i; Pad Air, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini, iPad Mini Retina, iPhone 5s, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, ve 5. jenerasyon iPod Touch destekleyecek.

iOS 7.1’in Final sürümünün ne zaman yayınlanacağı ile ilgili kesin bir bilgi olmaması ile beraber, yayınlanmadan önce yaklaşık 5 yada 6 Beta sürümünün gelmesi bekleniyor.

 

Halil Özekinci
Halil Özekinci
Teknoloji tutkunu, fotoğraf çekmeyi ve seyahat etmeyi sever.

Alakalı Gönderiler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!

Sosyal Medya'da takip edin

0TakipçilerTakip Et
0TakipçilerTakip Et

Son Gönderiler