Pazar, Ekim 6, 2024

Oppo N1 Mini, Hindistan’da satışa çıkıyor

Çin’li firma Oppo, akıllı telefonlarını farklı pazarlarada satışa çıkarmaya devam ediyor.

OPPO-N1-Mini2

Çin’in önde gelen  akıllı telefon üreticilerinden biri olan Oppo, geçtiğimiz sene çıkarmış olduğu Oppo N1 modelinin daha uygun ve düşük özellikler barındıran N1 Mini modelini Hindistan pazarında satışa çıkarıyor.

Oppo’nun akıllı telefonu N1’i diğer akıllı telefonlardan ayıran en önemli özelliği, üst tarafında yer alan kamera her iki tarafada dönebiliyordu. Bu kamera 13 MP çözünürlüğe sahipti ve her iki yöne dönebiliyordu.

Oppo bu yılın başlarında N1 modelinin daha küçük versiyonu olan N1 Mini modelini tanıtmıştı. Geçtiğimiz haftalarda Malezya’da satışa sunulan bu telefon, şimdi de dünyanın en büyük üçüncü akıllı telefon pazarı Hindistan’da satışa sunulacak.

Alınan bilgilere göre Oppo, 11 Ağustos’ta Hindistan’da düzenleyeceği etkinlikte Oppo N1 Mini modelini bu ülke için duyuracak. Tanıtımın ardından kısa sürede de satışa sunulması bekleniyor.

Oppo N1 Mini 5 inç boyutunda ve HD çözünürlüğüne sahip ekran ile gelmekte. Cihazın yonga seti ise 1.6 GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 400 olarak belirlenmiş. Grafik işlemcisi olarak Adreno 305 GPU’su kullanılmış.

2 GB sistem belleği ve 16GB dahili veri kapasitesi içeren akıllı telefonun üst kısmında hem ön hem de arka kamera olarak kullanılabilen 13MP kamera yer almakta. 4G LTE desteğine sahip olan akıllı telefon Android 4.3 Jelly Bean üzerinde çalışıyor.

Halil Özekinci
Halil Özekinci
Teknoloji tutkunu, fotoğraf çekmeyi ve seyahat etmeyi sever.

Alakalı Gönderiler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!

Sosyal Medya'da takip edin

0TakipçilerTakip Et
0TakipçilerTakip Et

Son Gönderiler