Pazar, Ekim 6, 2024

Huawei Ascend P7 Satışa Sunuldu

Huawei’nin yüksek satış rakamları beklediği ve yıl sonuna kadar 10 milyon adet satış hedefi koyduğu Ascend P7 modeli ülkemizde Vodafone tarafından satışa sunuldu.

Huawei Ascend P7 oldukça şık bir görünüme sahip, ince ve tek el kullanımı için ideal bir telefon. 5 inç Full HD ekrana sahip olan Huawei Ascend P7, 1.8 GHz hızında çalışan 4 Cortex-A9 çekirdekli Kirin 910T işlemcisinden gücünü alıyor. Akıllı telefonun belleği ise azımsanmayacak kadar iyi, tam 2 GB RAM ile geliyor. Huawei, Ascend P7’nin çizilmelere karşı korunması için telefonun ön ve arka kısmını Gorilla Glass 3 ile kaplamış.

Cihaz Andoid’in son kararlı sürümü 4.4 KitKat işletim sistemi ile gelecek ve Huawei’nin Emotion arayüzünü kullanacak. Ascend P7’de 13 MP çözünürlüğünde arka kamera ve 8 MP çözünürlüğünde ön kamera yer alıyor. Yüksek çözünürlüğe sahip olan ön kamera Selfie (öz çekim) yapmak isteyenlerin için oldukça başarılı fotoğraflar çıkaracaktır.

Ülkemizde Vodafone tarafından satışa çıkarılan cihaz 1299 TL raf fiyatına sahip, faturaya ek taahütlü almak isteyenler içinde 20 TL’den başlayan fiyatla cihaza sahip olabilirsiniz.

Huawei Ascend P7‘nin Türkiye’de satışa çıkarılmasıyla  ilgili olarak düzenlenen toplantıda konuşan Huawei Türkiye Genel Müdürü Zhao Gang markalarının ülkemizde tanıtımı için 5 milyon dolarlık kaynak ayırdıklarının da altını çizdi.

Halil Özekinci
Halil Özekinci
Teknoloji tutkunu, fotoğraf çekmeyi ve seyahat etmeyi sever.

Alakalı Gönderiler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!

Sosyal Medya'da takip edin

0TakipçilerTakip Et
0TakipçilerTakip Et

Son Gönderiler