Pazar, Ekim 6, 2024

Turkcell T-Fit Piyasaya Çıktı!

  Turkcell de son zamanların terendi “Giyilebilir Teknoloji” konusuna  kayıtsız kalamayarak, yeni nesil akıllı telefonu T50 ile birlikte akıllı bilekliği T-Fit‘i piyasaya sürdü.

  Akıllı bileklik T-Fit’in özelliklerine değinecek olursak;  kullanıcılar atılan adım sayısına,  harcanan kalori bilgisine ulaşabilecekler.  Saat gösteriminin yanı sıra, titreşimle uyandırma,  uyku kalitesi takibi ve hedef belirleme gibi kullanılabilir özelliklere de sahip bu bileklik pek çok teknolojik bileklikte olduğu gibi insanların sağlıklı yaşamalarına ve formlarını korumalarına odaklanan bir cihaz. Diğer Android cihazlarla( Android 4.3 ve üstü sürümlerle)  uyumlu olan Turkcell T-Fit’in üstünde 0.49inç OLED ekran bulunuyor.

  Şarj durumunu da görebileceğinin  bu akıllı bilekliği USB üzerinden şarj edebilir, tek bir şarj ile 3 gün kullanabilirsiniz.  Bluetooth 4.0 destekli T-Fit  sadece  18gr ağırlığa sahip. Turkcell Fit uygulamasını kullanmak isteyen kullanıcıların Turkcell numaraları ve süper şifre ile giriş yapmaları yeterli.

Bu arada Turkcell Fit ile tüm bilgiler güvenli ve her zaman ulaşulabilir şekilde Turkcell Akıllı Bulut içerisinde saklanıyor.

Alakalı Gönderiler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!

Sosyal Medya'da takip edin

0TakipçilerTakip Et
0TakipçilerTakip Et

Son Gönderiler