Pazar, Ekim 6, 2024

General Mobile Discovery 2 Tanıtıldı

Genaral Mobile‘ın geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü orta seviye akıllı telefonu Discovery modelinin devamı olan Discovery 2 modeli dün yapılan basın toplantısında resmen tanıtıldı.

General Mobile Discovery, geniş kitlelere ulaşmış ve fiyat performans anlamında kullanıcıların ilgisini çekmeyi başarmıştı. Firma GM Discovery 2 modelinde de aynı başarıyı yakalamak ve daha geniş kullanıcı kitlesine ulaşmak için fiyat performans anlamında daha iyi bir ürün çıkarmayı başarmış.

General Mobile Discovery 2, 5 inçlik Full HD IPS ekran ve bu ekranı koruyan Gorilla Glass 3 ile güzel bir ikili oluşturmuş. Discover 2’nin diğer özelliklerine bakacak olursak, Cortex-A7 tabanlı 8 çekirdekli MT6592 işlemci ile birlikte Mali-T450 grafik birimine yer veriliyor. Bu ikiliden Full HD oyunlarda üstün performans beklemek zor, fakat HD oyunlarda akıcı oyunlar oynuyabilirsiniz.

Modelde 2GB RAM ile desteklenen sistem 16GB depolama kapasitesine yer veriliyor. 2500 mAh gücündeki pilden enerjisini alan cihaz 13MP çözünürlükte arka kamera ve 5MP çözünürlükte ön kamera ile geliyor.

Discovery 2, tasarım açısından biraz Galaxy S5’e benzediğini söylemek umarım yanlış olmaz. Cihazın çerçeve kısmı ise alüminyumdan imal edilmiş. Discovery 2 888 TL fiyat etiketi ile gelecek ay raflara çıkmış olacak.

Halil Özekinci
Halil Özekinci
Teknoloji tutkunu, fotoğraf çekmeyi ve seyahat etmeyi sever.

Alakalı Gönderiler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!

Sosyal Medya'da takip edin

0TakipçilerTakip Et
0TakipçilerTakip Et

Son Gönderiler