Pazar, Ekim 6, 2024

LG G3 Prime ne zaman gelecek?

Güney Kore’li Teknoloji devi LG’nin yeni amiral gemisi LG G3 piyasaya yeni çıkmış olmasına rağmen, bir üst modeli LG G3 Prime modelini sızdırmıştı. 

LG’nin yeni amiral gemisi LG G3, Quad HD ekrana ve Snapdragon 801 işlemciye sahip olmasına rağmen şirket bununla yetinmiyor. Diğer firmalar gibi pazar payını arttırmak için amiral gemisinin bir üst versiyonu olacak LG G3 Prime modelini piyasaya çıkartmaya hazırlanıyor.

Son gelen bilgilere göre LG G3 Prime modelini 25 Temmuz’da Güney Kore’de özel bir etkinlikle tanıtacak. Peki G3 Prime modelin amiral gemisi LG G3’ten ni gibi farklılıkları olucak, 32 GB hafızaya sakip olan G3 modelinden işlemci ve LTE bağlantısı dışında herhangi bir farkı olmayacak. G3 Prime’ın Snapdragon 805 işlemcisi ve 225 Mbps LTE Advanced bağlantı seçeneği olacak.

Adı G3 Cat 6 mı olacak?
Bazı iddialara göre LG, beklentilerin aksine akıllı telefonu G3 Prime ismi ile değil, G3 Cat 6 ismi ile tanıtacak. Sızdırılan raporda da Cat 6 olarak adlandırılan cihazın adının ne olacağını bir kaç gün içerisinde anlayacağız.

Halil Özekinci
Halil Özekinci
Teknoloji tutkunu, fotoğraf çekmeyi ve seyahat etmeyi sever.

Alakalı Gönderiler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!

Sosyal Medya'da takip edin

0TakipçilerTakip Et
0TakipçilerTakip Et

Son Gönderiler