Pazar, Ekim 6, 2024

Logitech, iPhone 5/5S ve Samsung Galaxy S5 kılıflarını tanıttı

Kaliteli bilgisayar aksesuarları üreten firmalardan biri olan Logitech, tüketicilerin yoğun talepleri üzerine mobil cihaz aksesuarları üretimine de önem verdi. Logitech, iPhone 5, iPhone 5S ve Samsung Galaxy S5 için hazırladığı yeni “protection+” kılıflarını tüketicilerin beğenisine sundu.

Özellikle yüksek koruma seviyeleriyle dikkat çeken protection+ kılıf modelleri, Logitech’in belirttiğine göre 1.8 metreden meydana gelen düşmelerde dahi herhangi bir sorun yaşatmıyorlar. Koruma seviyeleri nedeniyle telefonları hatırı sayılır oranda kalınlaştıran kılıflar, arkalarında yer alan metal bölümler sayesinde de firmanın +drive ile +trip modüllerine destek veriyorlar. Bu modüller sayesinde telefonların otomobiller içerisine konumlandırılması (Mıknatıs ve kıskaç bağlantı ile) ve böylece navigasyon cihazı olarak kullanılması sağlanabiliyor.

Amerika ve Avrupa merkezli olarak önümüzdeki ay satışa çıkacağı belirtilen kılıfların 35$ fiyat etiketine sahip olacağı söyleniyor. Destekli +Trip akseusarı 30$, +drive ise 50$ seviyesinde satılıyor.

logitech-protection+
logitech protection +
Halil Özekinci
Halil Özekinci
Teknoloji tutkunu, fotoğraf çekmeyi ve seyahat etmeyi sever.

Alakalı Gönderiler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!

Sosyal Medya'da takip edin

0TakipçilerTakip Et
0TakipçilerTakip Et

Son Gönderiler