Pazar, Ekim 6, 2024

GTA 5 PC Çıkış Tarihi Kesinleşti

Geçen yıl piyasaya sürülen Rockstar Games‘in sevilen oyunu GTA 5, ilk olarak PS3 ve Xbox 360 platformları için hazırlanmıştı. GTA 5 ilk üç günde 1 Milyar dolarlık bir hasılat elde etmeyi başarmıştı. Henüz PC platformuna gelmeyen GTA 5‘in çıkış tarihi kesinleşti. 

Rockstar Games, oyun piyasaya çıktığından bu yana GTA 5′in PC versiyonu üzerinde çalıştığı söylenirken, oyunun 2014 yılı içerisinde PC kullanıcılarıyla buluşacağı söylentileri artmaya başlamıştı.Konuyla ilgili bir haber de Avustralya’dan geldi.

GTA 5 PC kullanıcıları için 14 Kasım tarihinde piyasaya sürüleceğini iddia edildi. Bir Avustralya perakende sitesinde listelenen GTA 5 için Rockstar Games tarafından bir açıklama gelmemesine karşın, sitede yayınlanan çıkış tarihinin doğru olduğu ve oyunun önümüzdeki Kasım ayında raflardaki yerini alacağı belirtiliyor.

Sitede 38 pound olarak listelenen GTA 5, Steam’de yayınlanan son haberlere göre kullanıcılarına bilgisayar versiyonuyla birlikte çok daha kaliteli bir görüntü sunacak. Görüntü kalitesinin gözle görülür bir farkla yeni nesil oyun konsollarından daha iyi olacağı söylenirken, GTA 5′in bilgisayar versiyonu daha yüksek çözünürlüğe sahip olmasının yanı sıra, daha ayrıntılı grafiklere sahip olacağı bilgisi de verildi. Yine de konuyla ilgili Rockstar Games açıklamasını beklemekte fayda var.

GTA 5′in bilgisayarlara gelmesi bilgisayar kullanıcıları tarafından sevinçle karşılanırken, oyunun sunduğu içeriği daha kaliteli grafikler ve görüntü kalitesiyle birleştirmesiyle birlikte bilgisayar kullanıcılarını uzun oyun saatleri bekliyor.

Halil Özekinci
Halil Özekinci
Teknoloji tutkunu, fotoğraf çekmeyi ve seyahat etmeyi sever.

Alakalı Gönderiler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!

Sosyal Medya'da takip edin

0TakipçilerTakip Et
0TakipçilerTakip Et

Son Gönderiler