Pazar, Ekim 6, 2024

Saatte 20 km hızla gitmenizi sağlayan kaykay

Peter Treadway tarafından geliştirilen ve yaklaşık olarak 20 km hıza ulaşan elektrikli kaykay Rocketskates seri üretim için destek arıyor. Kendisi daha önceden Kickstarter’da yer bulan Spnkix’in geliştirilmiş bir versiyonu. Spnkix’in aksine RocketSkates 6 kilo daha ağır ve tam olarak 4 adet (2×2) hub motora sahip.

%15 daha az yer kaplayan bu modelin en önemli özelliğiyse saatte 20 km hızla gitmenizi sağlaması olarak göze çarpıyor. Üstelik cihazı kontrol etmeniz için herhangi bir kontrol cihazına ihtiyaç duymuyorsunuz. Vücudunuzun ivmesine göre hız kazanan ve yönünü belirleyen bu ilginç cihaz şu an Kickstarter’ın ilgi çeken projeleri arasında yer alıyor.

Rocketskates
Rocketskates

Diğer bir ilginç özellikse RocketSkates’in akıllı mobil cihazlarınıza (iOS ve Android) Bluetooth aracılığıyla bağlanabiliyor oluşu. İndirdiğiniz uygulamayla birlikte harita üzerinde rotanızı çizebilir, diğer RockerSkater sahibi arkadaşlarınızı takip edebilir, cihazın batarya ömrünü görebilirsiniz.

Eğer bu ilginç cihaza destek vermek ve ona sahip olmak istiyorsanız R-6 modeli için 499 dolar, R-8 için 599 dolar ve R-10 için 699 dolar ödemelisiniz.

Bakalım RocketSkater beklediği başarıyı yakalayabilecek mi?

Halil Özekinci
Halil Özekinci
Teknoloji tutkunu, fotoğraf çekmeyi ve seyahat etmeyi sever.

Alakalı Gönderiler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!

Sosyal Medya'da takip edin

0TakipçilerTakip Et
0TakipçilerTakip Et

Son Gönderiler