Cuma, Ekim 4, 2024

YABANCI DİL ÖĞRENMEK İÇİN İOS UYGULAMALARI

Günümüz şartlarında artık İngilizce bilmek, extra bir dil değilde zorunlu bir dil haline geldi.Öyle ki günlük hayatımızın herhangi bir yerinde İngilizce metinler ile karşılaşabiliyor, yabancı kökenli kişiler ile iletişim kurmak durumunda kalabiliyoruz. İngilizce’nin de uluslararası olarak ortak dil kabul edildiğini dikkate aldığımızda bizim için zorunlu bir dil haline gelmesi oldukça doğal.

Örneğin bir iş başvurusu yaptığınızda CV’nizde yer alan İngilizce bilgi seviyenizin “İleri Düzey” olması size oldukça büyük avantaj sağlayacaktır. Bu tür durumları göz önüne aldığınızda hemen sizde İngilizce öğrenmek veya var olan bilgilerinizi genişletmek isteyebilirsiniz. Bunun için pahalı İngilizce kurslarına gitmenize gerek yok.
Şimdi sizlere tanıtacağımız uygulamalar ile akıllı telefon veya tabletlerinden oldukça kolay bir şekilde İngilizce öğrenebileceksiniz.
Duolingo
Yakın zamanda yenilenen tasarımı ile dikkat çeken Duolingo, içerdiği ders sayılarını da arttırdı. Bol bol alıştırma ve konuları bizlere sunan uygulama, yabancı dil öğrenmek için en iyi uygulamalardan birisi diyebiliriz. Uygulama sadece İngilizce ile kalmayıp Almanca, Fransızca, İtalyanca, Portekizce, İspanyolca dilleri için de alıştırmalar sunmakta.
Voxy
iPhone ve iPad’ler için oldukça keyifli bir öğrenim deneyimi sunan Voxy, dünya çapında 2.5 milyon kişi tarafından kullanılıyor. Uygulamanın en dikkat çeken tarafı ise sonradan ek bir ücret talep etmiyor olması. Voxy, 18 yetenek testi ile öğrendiğiniz konular üzerine pratik yapmanızı da sağlıyor.
Busuu
Fransızca, İtalyanca, Almanca, Rusça ve İngilizce gibi tam 11 farklı dil üzerine kendinizi geliştirebileceğiniz Busuu, içerdiği 3000 kelime, 150 alıştırma ve farklı kategorilere ayrılmış alıştırmalar ile sizleri tam anlamıyla yardımcı oluyor. Busuu, gün içerisinde farklı zamanlarda bildirimlerde bulunup araştırma yapmanızı ve böylece öğreniminizi hızlandırmayı hedefliyor.

Halil Özekinci
Halil Özekinci
Teknoloji tutkunu, fotoğraf çekmeyi ve seyahat etmeyi sever.

Alakalı Gönderiler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!

Sosyal Medya'da takip edin

0TakipçilerTakip Et
0TakipçilerTakip Et

Son Gönderiler