Pazar, Ekim 6, 2024

HTC, Desire 616 Akıllı Telefonunu Duyurdu

HTC Desire 616 resmi olarak duyuruldu. Son yıllarda akıllı telefon alanında başarılı çıkış yapan isimlerin başında gelen HTC, yeni modelleri ile özellikle gençlerin ilgisini çekmeyi başarıyor.

HTC Desire 616
HTC Desire 616

Özellikle son dönemde One modelleri ile dikkat çeken Tayvan’lı şirket, ayrıca orta seviyede konumlandırdığı Desire adını verdiği farklı bir seri ile de piyasada yer almakta.

Gelişen teknolojiye uyumlu teknik detaylar ve gövde yapısı ile dikkatleri üzerine çekebilecek akıllı telefonlar sunmak için özenle çalışan şirketin seriye eklediği yeni modelin adı ise “HTC Desire 616″ oldu.

Resmi duyurusu gerçekleştirilmiş olan HTC Desire 616, 5″ büyüklüğünde ve 1280X720 piksel çözünürlüğünde HD ekrana sahip. Sekiz çekirdekli 1.4GHz işlemci içeren yonga setinden güç alan cihaz aynı zamanda 1GB sistem belleği ve 4GB dahili veri depolama alanı içermekte.

Yazılım desteğini Google Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sisteminden alan HTC Desire 616, 8MP arka ve 2MP ön kameraya sahip. Bluetooth 4.0, 2000 mAh batarya ve Wi-Fi cihazda yer alan diğer teknik detaylar arasında sayılabilir.

Çin, diğer Asya ülkeleri, Rusya’da satışa sunulacak olan bu yeni modelin Avrupa’da sunulması ise beklenmiyor. Fiyatının da Singapur’da yaklaşık 238$ olacağını söyleyebiliriz.

Halil Özekinci
Halil Özekinci
Teknoloji tutkunu, fotoğraf çekmeyi ve seyahat etmeyi sever.

Alakalı Gönderiler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!

Sosyal Medya'da takip edin

0TakipçilerTakip Et
0TakipçilerTakip Et

Son Gönderiler