Pazar, Ekim 6, 2024

PES 2015 futbolda devrim yaratacak!

FIFA ve PES son yıllarda oyun meraklılarına daha iyi oynanabilirlik ve kaliteli görüntü sağlamak için her sene oyunlarda farklı grafik motoru kullanıyorlar.Bu ikili arasında her yıl büyük bir rekabet ve çekişmenin yaşandığını hatırlatmaya da sanırım gerek yok. Ancak Konami, bu yıl ki düelloyu PES 2015′in açık ara kazanacağından bir hayli emin.

Oyunun şu an için PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacağı kesinleşti. Bunun yanında Xbox 360 ve PlayStation 3 için durum henüz belli değil. Herkes Konami’den bu konuyla ilgili bir açıklama beklerken, oyun devi çok farklı bir açıklamayla hayranlarının karşısına çıktı.

Konami’den gelen açıklamada, oyunun Xbox One ve PlayStation 4 versiyonlarında çok çarpıcı özelliklerin bulunacağı, bu özelliklerin diğer platformlarda olup olmayacağına ise henüz karar verilmediği vurgulandı ve şöyle devam edildi:”PES 2015, futbol similasyon oyunları açısından bir dönüm noktası olacak. Öyleki, bundan sonra bizi kimseyle kıyaslamak zorunda kalmayacaksınız.” Şirket şimdilik bu çok önemli özellikleri açıklamadı. Bununla birlikte bu açıklamaların içi boş bir reklam stratejisi mi yoksa gerçeğe dayanan söylemler mi olduğunu zaman gösterecek.

Halil Özekinci
Halil Özekinci
Teknoloji tutkunu, fotoğraf çekmeyi ve seyahat etmeyi sever.

Alakalı Gönderiler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!

Sosyal Medya'da takip edin

0TakipçilerTakip Et
0TakipçilerTakip Et

Son Gönderiler