Cuma, Eylül 20, 2024

Samsung Galaxy Mega 2 detayları çıktı

Samsung Galaxy Mega 2 phablet’nin özellikleri benchmark sonuçlarında ortaya çıktı.

Phablet rekabetinde işler iyice kızışmaya başladı. Samsung’un, Galaxy Mega serisinin yeni modelini çıkarmaya hazırlandığı az çok biliniyordu. Birkaç tane sızıntı olmuştu, ama detaylar belli değildi. GFXBench sonuçlarında Galaxy Mega 2’nin (SM-G7508) özellikleri ortaya çıktı.

Mega 2 görünüşe göre orta segment bir phablet olacak. Lenovo, Huawei ve diğer bilinen ya da çok bilinmeyen Çinli üreticilerle rekabet edecek. Cihazda 5.9 inç’lik 1280×720 çözünürlüğünde ekran yer alıyor. Orijinal Galaxy Mega’nın ekranı ise 6.3 inç’ti. İlgi çekici nokta ise phablet’in yongası. 1.2 GHz’lik 4 çekirdekli Snapdragon 410 işlemci sistem çipi yer alıyor. Qualcomm’un ilk 64 bitlik yongası. GPU ise Adreno 306. Bu durum Android L güncellemesinden yararlanacağını gösteriyor. Ama şimdilik Galaxy Mega 2, Android 4.4.3 ile kutudan çıkacak gözüküyor.

galaxy_mega_2_ozellikleri

 

7 inç boyutunda Mega 2 isimli bir telefon için Amerikan FCC (Federal Communications Commission) başvuran Samsung yeni telefonunu dün kaydettirdi.  12 Haziranda yapılacak Samsung toplantısında bu ürünün ve tablet serisi ürünlerinde tanıtılacağı bildirilirken bu boyutta telefonlara ihtiyaç olup olmadığını siz değerli okuyucularımızın yorumlarına bırakıyoruz.

Özelliklerin geri kalanına bakalım. 2 GB RAM var ve 8 GB dahili depolama alanı gözüküyor. 5.1 GB’ı kullanıcı için geçerli olacak. Benchmark’a göre phablet’te 12 MP’lik arka kamera var. Bu kamera şu anda Galaxy S5’te bulunan 16 MP’lik ISOCELL kamera olabilir. Benchmark tarafından 12 MP olarak okunuyor olabilir. Ön kamera ise 4.7 MP.

Halil Özekinci
Halil Özekinci
Teknoloji tutkunu, fotoğraf çekmeyi ve seyahat etmeyi sever.

Alakalı Gönderiler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!

Sosyal Medya'da takip edin

0TakipçilerTakip Et
0TakipçilerTakip Et

Son Gönderiler