Pazar, Ekim 6, 2024

Samsung Galaxy Ace 4, gün yüzüne çıktı

Samsung, akıllı telefon ve tabletlerdeki ağır toplarını bir bir ortaya dökmüş durumda. Şirketin en üst seviye akıllı telefonu Galaxy Note 4′ün tanıtımına ise oldukça uzun bir süre var.

Güney Kore’li üreticinin son günlerdeki hareketleri, Note 4‘ün tanıtılacağı tahmin edilen Eylül ayına dek, elleri bağlı beklemeyeceğini gösteriyor. Şirketin bu boşluğu ekonomik akıllı cihazlarının tanıtımıyla değerlendireceği, geçtiğimiz haftalardaki gelişmelerle belli olmuş durumdaydı.

Bugün görselleri ortaya çıkarılan yeni cihaz da, tıpkı öncekiler gibi giriş seviyesine yönelik özelliklere sahip olacağının sinyallerini veriyor. Samsung Galaxy Ace 4′ün ilk resmi görüntülerini yayımlayan yetkililer, şimdilik detaylı bir teknik liste sunmaktan kaçınıyorlar. Bu yüzden, Galaxy Ace serisinin yenilenmiş modeli Ace 4 hakkında söyleyebileceklerimiz oldukçakısıtlı.

Şimdilik elimizde bulunan ayrıntılar, bu akıllı telefonun 4,5 inç boyutlu ekran paneli taşıyacağı ve çift çekirdekli 1 GHz’lik bir işlemciye sahip olacağı bilgilerini içeriyor. Samsung’un standart hale gelmiş TouchWiz Essence arayüzü ve Android 4.4 KitKat işletim sistemini taşıyacak bu cihaz, yakın zamanda daha ayrıntılı bir tanıtımla karşınızda olacak.

Halil Özekinci
Halil Özekinci
Teknoloji tutkunu, fotoğraf çekmeyi ve seyahat etmeyi sever.

Alakalı Gönderiler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!

Sosyal Medya'da takip edin

0TakipçilerTakip Et
0TakipçilerTakip Et

Son Gönderiler