Pazar, Ekim 6, 2024

Google, Android One telefonunu duyurdu!

Google bugün yaptığı geliştiriciler konferansında gelişmekte olan ülkeler için uygun fiyatlı akıllı telefonu Android One ‘ı tanıttı.

Google’ın gelişmekte olan ülkeler için bir cihaz tanıtacağını bekliyorduk fakat Nexus adı altında olmasını tahmin ediliyordu. Arama motoru devi sözü edilen uygun fiyatlı akıllı telefonunu Android One adı ile piyasaya sürüyor.

Üst düzey akkıllı telefonu Nexus programına dahil edilmesi beklenilen Android One  gelişmekte olan ülkeleri hedef alacak ve 100 doların altında bir fiyatla satılması düşünülüyor. Google bu adımıyla daha fazla müşteri kazanmayı amaçlıyor ve android kullanıcı sayısını arttırmayı hedefliyor. Android One ilk olarak dar gelirli uzak doğu ülkeleri ve Hindistan’da satışa sunulması planlanıyor. Saf Android deneyimi sunacak telefon Nexus serilerinde olduğu gibi hızlı bir şekilde güncelleme alacak.

Andorid One Teknik Özellikleri : çift SIM kart desteği, 4.5-inç büyüklüğünde ekran, SD kart yuvası ve FM Radyo. Android One akıllı telefon yıl sonuna doğru birçok ülkede raflarda olacak.

Android One

Halil Özekinci
Halil Özekinci
Teknoloji tutkunu, fotoğraf çekmeyi ve seyahat etmeyi sever.

Alakalı Gönderiler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!

Sosyal Medya'da takip edin

0TakipçilerTakip Et
0TakipçilerTakip Et

Son Gönderiler