Cuma, Eylül 20, 2024

Android 4.4.4 Furyası Başladı!

Akıllı telefonlarda adınının sıkça geçtiği Android hakkında bazı gelişmeler var. Google tarafından geliştirilen ve çok kullanılan işletim sistemi Android’in bildiğiniz üzere belirli aralıklarla güncellemeleri oluyor. Her yeni güncelleme öncelikli olarak Nexus cihazlarına geliyor. Bu sefer de yine beklendiği gibi oldu. Android’in yeni sürümü 4.4.4 Nexus’lara dağıtılmaya başlandı.

KTU84P yapı numarasına sahip olan bu güncelleme ile Nexus sahipleri Android 4.4.4′ kavuşacaklar. Yeni Android’i Nexus 5, Nexus 4, Nexus 7 ve Nexus 10 telefonlarından birine sahip olanlar deneyebilir. Henüz Nexus cihazı olmayanlar ise bir süre daha beklemek zorundalar. Google’ın her güncellemede söylemekten çekindiği bu olay yine uzun sürecek gibi.

Android 4.4.3 sürümüyle gelen bazı hataların ve önemli güvenlik açıklarının düzeltilmesi için yayınlanan bu sürümde görsel bir farklılık olmayacak gibi. Google bu sürümde daha önce önemli bir güvenlik açığı yarattığı OpenSSL ile ilgili olan açığı kapatmış durumda.

Eğer bir Nexus telefona sahipseniz ve güncelleme elinize ulaşmış ise yorum yaparak hem bizleri hem takipçilerimizi bilgilendirebilirsiniz.

Halil Özekinci
Halil Özekinci
Teknoloji tutkunu, fotoğraf çekmeyi ve seyahat etmeyi sever.

Alakalı Gönderiler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!

Sosyal Medya'da takip edin

0TakipçilerTakip Et
0TakipçilerTakip Et

Son Gönderiler