Pazar, Ekim 6, 2024

Playstation 4’e özel GTA 5 içeriği

Rockstar Games E3 fuarında Grand Theft Auto serisinin son oyunu olan GTA 5’i  Playstation 4, Xbox One ve Pc için çıkaracağını duyurmasının ardından oyunla ilgili yeni bilgiler gelmeye başladı.

Sony’nin Amerika Pazarlama Sorumlusu John Koller GTA 5’te Playstation 4’e özel içerikler olacağını Kotaku ile yapılan röpörtaj sırasında onayladı. Ancak John Koller konu ile ilgili olarak henüz detay veremeyeceğini söyledi. Yine de bu konu ile ilgili detayların yakın bir zaman içerisinde açıklanacağından bahseden John Koller, ayrıca GTA 5’in Playstation 4 için epeyce önemli olduğundan bahsetti.

Bildiğiniz üzere GTA 5 öncelikle Playstation 3 ve Xbox 360 platformlarına çıkış yapmıtşı üstelik oyun pek çok rekor kırmayı da başarmıştı. Şimdi de oyunun yeni nesil konsollar ve PC’ye de çıkcağını düşünürsek GTA 5’ten yeni rekorlar görebileceğimizi rahatlıkla söyleyebiliriz.

Şuan için GTA 5’in net çıkış tarihi belli olmasa da oyunun sonbahar aylarında çıkması bekleniyor. İşin aslında GTA 5’in yeni nesilde nasıl görüneceğini ve Playstation 4’e özel içeriğinin ne olacağını merak ediyorum ancak oyunu hali hazırda Playstation 3’te oynayıp bitirdim bu nedenle aynı oyunun Playstation 4 sürümünü almak bana mantıksız geliyor. Ancak daha öncesinden Sony firması bazı Playstation 3 oyunlarını ekstra para karşılığında Playstation 4’e aktarmıştı. Bu sistem sayesinde elimde ki Battlefield 4 oyununu Playstation 4’e aktarmıştım. Eğer ki bu sistem GTA 5’te ve hatta Last of  Us oyununda olursa muhtemelen bu oyunları da Playstation 4’e geçirmeyi düşünebilirim.

Halil Özekinci
Halil Özekinci
Teknoloji tutkunu, fotoğraf çekmeyi ve seyahat etmeyi sever.

Alakalı Gönderiler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!

Sosyal Medya'da takip edin

0TakipçilerTakip Et
0TakipçilerTakip Et

Son Gönderiler