Pazar, Ekim 6, 2024

Galaxy Duos 2 ve Pocket 2 tanıtıldı!

Son zamanlarda üst seviye cihazlarıyla gündeme gelen Samsung, giriş seviyesine yönelik ekonomik Galaxy modellerini unuttu sanmayın. Samsung’un sevilen ekonomik telefonları Galaxy Core ve Galaxy Pocket’in yenilenmiş modelleri, şirketin anlaşmalı çalıştığı bir Vietnam’lı alışveriş sitesinde boy gösterdiler.

Bu cihazlardan Galaxy Core Duos 2 dual-SIM’lı ve ekonomik bir akıllı telefon. Cihazın teknik özellikleri ise, 4,5 inç WVGA ekran, dört çekirdekli Cortex-A7 işlemci, 768 MB RAM ve 4 GB hafıza olarak sıralanıyor.

galaxy_core_duos_2

Hafızası microSD ile genişleyebilen bu cihazın Android 4.4.2 KitKat işletim sistemine sahip olduğu belirtilmekte.2000 mAh’lik batarya kapasitesine sahip Core 2 Duos’un LED flaşlı 5 MP’lik bir arka kamerası ve VGA ön kamerası bulunuyor.

Gelelim Samsung Galaxy ailesinin en minik üyesi Pocket 2′ye. Vietnam’lı sitede tanıtıldığı kadarıyla 3,2 inç QVGA ekranlı olacağı bilinen bu cihaz, Asya’lıların yaygın tercihi olan dual-SIM özelliğine sahip. Ufak tefek boyutları ve mütevazi özellikleriyle dikkat çeken bu akıllı telefon tek çekirdekli 1GHz işlemci, 512 MB RAM, 2 MP arka ve VGA ön kamera şeklinde sıralanan teknik özellikler içerecek.

galaxy_pocket_2

1200 mAh’lik mütevazi bataryasını son derece ekonomik kullanacağını tahmin ettiğimiz bu cihazın ve ağabeyinin ülkemize de yakın zamanda gelmesini beklemekteyiz. Gerek Galaxy Core 2 Duos, gerekse Pocket 2′nin fiyatlarının henüz ilan edilmediğini de belirtelim.

Halil Özekinci
Halil Özekinci
Teknoloji tutkunu, fotoğraf çekmeyi ve seyahat etmeyi sever.

Alakalı Gönderiler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!

Sosyal Medya'da takip edin

0TakipçilerTakip Et
0TakipçilerTakip Et

Son Gönderiler