Pazar, Ekim 6, 2024

Xbox One için çıkacak oyunlar

E3 2014 Fuarında Microsoft, düzenlediği etkinlikte odak noktasının oyunlar olacağını daha önce açıklamıştı. Microsoft yıl sonuna kadar bir çok popüler Xbox One oyunu yayınlayacak. 2015 yılında çıkacak oyunlarında haberini veren Microsoft, Xbox One kullanıcılarını sevindirdi. Halo ve Fable gibi Klasik oyunların yanı sıra The division ve Sunset Overdrive gibi oyunlarıda önümüzdeki dönemde  Xbox one kütüphanesine kazandıracak.

Xbox One için çıkacak oyunların bazılarına ait fragmanları sizler için derledik.

Call of Duty: Advanced Warfare
Call of Duty serisinin en yeni oyununda savaş Güney Kore’nin başkenti Seul’e taşınıyor. Oyunun fragmanı pek çok aksiyon sahnesini ve sayısız patlamayı oyunculara göstererek heyecanı artırıyor.

Halo 5: Guardians Multiplayer Beta
Halo: The Master Chief Collection geçmişi yakalamak için mükemmel bir yol olmasının yanı sıra geleceği de önceden görmeyi mümkün kılıyor. Bu dört oyunluk koleksiyonu satın alanlar, Halo 5: Guardians’ın aralık ayında yayınlanacak çoklu oyuncu beta sürümüne de erişim imkanına sahip olacak.

Forza Horizon 2
Forza Horizon 200′ü aşkın araç, dinamik hava durumu bilgileri ve ilk kez Forza Motorsport 5′te görülen drivatars ile ikinci tur için geliyor. Oyun 30 Eylülde yayınlanacak.

http://www.youtube.com/watch?v=AX7r61fyltc

Crackdown
Karmaşanın zirvesini temsil eden Crackdown’da Xbox One’a yeni katılan oyunlar arasında yer alıyor. Yayınlanan ilk fragman aktüel oyun görüntüleri namına pek bir şey vadetmese de, Pacific City’ye dönmeyi bekleyenleri heyecanlandıracak cinsten.

Sunset Overdrive
Sunset Overdrive için yayınlanan fragman başlangıçta ortalama bir FPS oyunu imajını verse de, daha sonra işin öyle olmadığı anlaşılıyor. Xbox One için hazırlanan oyun 28 Ekimde yayınlanacak.

http://www.youtube.com/watch?v=qmRR6MnS6dc

Fable Legends
Fable Legends Microsoft’un uzun süreli RPG serisinin son halkasını oluşturuyor. Oyunun çoklu oyun betası bu yılın sonunda yayınlanacak.

Rise of the Tomb Raider
Oyunseverler 2013′te Lara Croft’un muhteşem geri dönüşüne şahitlik etmişti. Croft geri dönüş macerasını devam oyunuyla sürdürüyor. Kahramanımız bu yeni oyunda bildikleri nedeniyle kendisini öldürmekle tehdit eden bir gölge organizasyona karşı mücadele ediyor.

Halil Özekinci
Halil Özekinci
Teknoloji tutkunu, fotoğraf çekmeyi ve seyahat etmeyi sever.

Alakalı Gönderiler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!

Sosyal Medya'da takip edin

0TakipçilerTakip Et
0TakipçilerTakip Et

Son Gönderiler