Pazar, Ekim 6, 2024

Angry Birds Epic Çıktı

Mobil oyunlar söz konusu olduğunda akla ilk gelen geliştiricilerden olan Rovio yeni Angry Birds oyunu olan Angry Birds Epic’i resmi olarak uygulama marketlerinde yayınladı. Rovio tarafından geliştirilen Angry Birds oyunu ilk olarak Android ve iOS cihazlara çıkmış fizik tabanlı bir bulmaca oyunuydu. Sevimli grafikleri ve eğlenceli oynanışıyla milyonlarca oyun sever tarafından keyifle oynanan bu oyundan sonra yine aynı türde olan Angry Birds Star Wars gibi yapımlar uygulama marketlerine sunulmuştu.

Rovio firması klasik Angry Birds oyunlarının yanında Angry Birds GO gibi oyunlar da geliştirmişti. Angry Birds GO orjinal Angry Birds oyunundan tamamen farklı bir oyundu ve bize Angry Birds’teki domuzcukları veya kızgın kuşları kullanarak yarışma imkanı veriyordu.

Angry Birds Epic ise yine Rovio’nun farklı türde geliştirdiği bir oyun. Angry Birds Epic daha önceki Angry Birds GO veya orjinal Angry Birds oyunlarından farklı bir içerik sunuyor ve oyun severlere yepyeni bir deneyim yaşatıyor.

Bir RPG yani rol yapma oyunu olan Angry Birds Epic’te büyülerle, kötü kahramanlarla, çok sayıda silah, zırh ve komik şapka ile dolu olan bir maceraya atılıyoruz ve Piggy Island adasını keşfederek kızgın kuşlarımız ve yeşil domuzcuklar arasında geçen savaşlara tanık oluyoruz. Oyunda ilerledikçe kahramanlarımız seviye atlayabiliyor ve kahramanlarımızın yeteneklerini geliştirebiliyoruz.

Android, iOS veya Windows Phone işletim sistemini kullanan akıllı telefon veya tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabilirsiniz.

Halil Özekinci
Halil Özekinci
Teknoloji tutkunu, fotoğraf çekmeyi ve seyahat etmeyi sever.

Alakalı Gönderiler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!

Sosyal Medya'da takip edin

0TakipçilerTakip Et
0TakipçilerTakip Et

Son Gönderiler