Pazar, Ekim 6, 2024

Samsung Galaxy Note 4 Özellikleri Detaylanıyor

Samsung Galaxy Note 4 detayları yavaş yavaş gerçeklik kazanıyor. Cihazın özellikleri hakkında sağlam söylentiler var’

Samsung’un yüksek satış rakamlarına ulaştığı phablet’i Samsung Galaxy Note 3 çok yakında yeni modeli ile tahtından indirilebilir.

N910 model numaralı Galaxy Note 4 phablet SamMobile’ın paylaştığı bilgilere göre iki ayrı model ile satışa çıkacak. Bir tanesi Kuzey Amerika, Güney Kore, Çin ve Japonya için, bir diğeri ise dünyanın geri kalanı için piyasaya sürülecekmiş! Tahmin edileceği gibi Kuzey Amerika için üretilecek olan Galaxy Note 4 phablet Snapdragon 805 SoC işlemci yongaseti, diğer sürüm ise Exynos çipsete sahip olacak. Açıklamaya göre Exynos SoC, 5433 kod no’lu “HelsinkiPro” adına sahip bir versiyon olarak karşımıza çıkacak.

Galaxy Note 4 tablet telefonun ekranı ise son dönem modasına uygun bir şekilde 2560 x 1440 QHD çözünürlüklü AMOLED teknolojisi ile gelecek. Ekran boyutları ile ilgili detaylı bilgi verilmese de, 5.7 inç ile 6 inç arasında bir skalanın söz konusu olacağı tahmin ediliyor.

Optik Görüntü Sabitleme (OIS) teknolojisine sahip 16 MP değerindeki arka yüz kamerasına ön yüzde ise 2 MP’lik bir başka kamera eşlik edecek. Yeni UV sensörü sayesinde giyilebilir teknoloji ürünleri ile daha stabil bir bağlantı sağlanacağı belirtilirken, çok daha başarılı otomatik aydınlatma ayarları (göze göre) gerçekleştirilebilecek. Hatta bu sensör sayesinde güneşin altında uzun süre kaldığınızda, cildiniz zarar görmeye başladığı an uyarılacaksınız!
Galaxy Note 4 phablet’in Eylül ayında düzenlenecek olan IFA 2014 etkinliğinde tanıtılması bekleniyor.

Halil Özekinci
Halil Özekinci
Teknoloji tutkunu, fotoğraf çekmeyi ve seyahat etmeyi sever.

Alakalı Gönderiler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!

Sosyal Medya'da takip edin

0TakipçilerTakip Et
0TakipçilerTakip Et

Son Gönderiler