Pazar, Ekim 6, 2024

LoL 2014 Yaz Mevsimi Finali’ni Dark Passage kazandı

Avea Woops Türkiye resmi ortaklığıyla düzenlenen League of Legends 2014 Yaz Mevsimi Finali’nin şampiyonu Dark Passage.ByNoGame oldu.

League of Legends 2014 şampiyonluk ligi mevsim finallerinin sonuncusu olan Yaz Mevsimi Finali, 8 Haziran tarihinde Bostancı Gösteri Merkezi’nde düzenlendi. Tüm mevsim finallerinde olduğu gibi Yaz Mevsimi Finalinde de, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından resmi sporcu lisansı verilen oyuncular yarıştı. Şampiyon TT Karşısında 3-0’lık bir galibiyetle Dark Passage oldu.

Karşılaşmada Yaz Mevsimi’ni ilk 6 sırada bitiren şampiyonluk ligi takımları kıyasıya mücadele etti. Karşılaşmalar, 7 Haziran’da seyircisiz, 8 Haziran Pazar günü ise seyircilerin katılımıyla gerçekleşti. Hafta sonu boyunca internet üzerinden canlı olarak yayınlanan Yaz Mevsimi Finali’ni yüz binlerce e-spor sevdalısı takip etti

League of Legends 2014 Yaz Mevsimi Finali’nin çeyrek ve yarı final maçları ilk gün, üçüncülük ve final karşılaşması ise ikinci gün gerçekleştirildi. Pazar günü tempo, Wild Fire ve Atlas takımları arasında geçen üçüncülük maçıyla başladı. 2-0’lık skorla 3. olan Wild Fire, 5 bin TL’lik ödülü kazandı. Yaz Mevsimi’nin final maçı ise ezeli rakipler, Team Turquality ve Dark Passage takımları arasında geçti. Nefesleri kesen bu capcanlı mücadelenin galibi Dark Passage oldu ve 20.000 TL’lik birincilik ödülü aldı. İkinci olan TT ekibi 10 bin TL kazanırken, ilk 4 takım toplamda 37,500 TL’lik para ödülünü evine götürdü.

Yaz Mevsimi Finali’ni ilk 4 sırada bitiren Dark Passage, Team Turquality, Wild Fire ve Atlas takımları Ülker Sports Arena’da gerçekleştirilecek, Türkiye’nin en büyük e-spor etkinliklerinden olacak TBF’ye direk katılma hakkı da kazanmış oldu.

Halil Özekinci
Halil Özekinci
Teknoloji tutkunu, fotoğraf çekmeyi ve seyahat etmeyi sever.

Alakalı Gönderiler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!

Sosyal Medya'da takip edin

0TakipçilerTakip Et
0TakipçilerTakip Et

Son Gönderiler