Pazar, Ekim 6, 2024

Acer’dan 8 çekirdekli telefon: Acer Liquid X1

Computex 2014 etkinliğinde Acer yeni akıllı telefonlarını duyurmaya devam ediyor. Acer’ın Liquid X1 akıllı telefonu 5.7-inç büyüklüğünde HD çözünürlüklü IPS ekranıyla Acer’ı büyük ekranlı telefonlar segmentinde temsil edecek.

Android 4.4.2 KitKat işletim sistemiyle çalışan büyük ekranlı cihazda işlemci tarafında 1.7GHz frekans hızında çalışan gerçek 8 çekirdekli MediaTek işlemci yer alıyor. Telefonda yer alan grafik birimi ise 4 çekirdekli Mali 400 GPU.

Acer Liquid X1
Acer Liquid X1

2GB sistem belleğinin yer aldığı telefonda depolama tarafını ise 16GB dahili ve 32GB’ye kadar hafıza kart desteği oluşturuyor. Telefonun arka kısmında LED flaşlı 13MP kamera yer alırken, ön bölümde ise 5MP çözünürlüklü bir kamera bizleri karşılıyor. 13MP çözünürlüklü arka kamera f/1.8 diyafram aralığına sahip ve 0,3 saniyelik otomatik odaklama süresiyle dikkat çekiyor. Kamera ayrıca düşük ışık ortamlarda parlaklığı artırmak için Sihirli Parlaklık özelliğine sahip.

2.700mAh kapasiteli pil, 1.2W ses çıkışına sahip Yamaha 1420 hoparlör, 7mm kalınlık, 180 gram ağırlık telefonda öne çıkan diğer özellikler. Önümüzdeki haftalarda satışa sunulacak akıllı telefonun fiyatı Acer tarafından henüz açıklanmadı.

Halil Özekinci
Halil Özekinci
Teknoloji tutkunu, fotoğraf çekmeyi ve seyahat etmeyi sever.

Alakalı Gönderiler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!

Sosyal Medya'da takip edin

0TakipçilerTakip Et
0TakipçilerTakip Et

Son Gönderiler