Pazar, Ekim 6, 2024

Battlefield Hardline ön siparişe sunuldu

Electronic Arts’ın yeni Battlefield oyunu bu sonbaharda sunmayı planlıyor.

Electronic Arts’ın  başarılı oyun serilerinden olan Battlefiled her sene sunulan yeni oyun ile yüksek satış rakamlarına ulaşıyor. DICE tarafından geliştirilen oyunların en sonuncusu olan Battlefield 4 geçtiğimiz sene sonlarına doğru sunulmuştu. Firma yeni DLC’lerle oyuna hareket vermeye devam ediyor.

Bu sene yine sonbaharda EA, yeni Battlefield oyununu duyuracak. Bu yeni oyunun bir süre önce trailer videosu ortaya çıkmıştı. Bu video kısa süre içerisinde de EA tarafından geri çekilmişti. Video yeni oyun hakkında bazı detayları sunarken, hikaye hakkında da bilgiler veriyordu.

Electronic Arts, geçtiğimiz gün Battlefield Hardline oyununun Dead Space’in de geliştiricisi olan Visceral Games tarafından geliştirildiğini doğrulamıştı. Bu yeni oyun hakkında detaylı bilgiler ise 9 Haziran tarihinde E3 oyun konferansında verilecek.

Henüz oyunun çıkış tarihi hakkında bilgi olmasa da şimdiden ön sipariş ile satışa sunulmuş durumda. Origin üzerinden sunulan oyunun standart versiyonu 59.99€, deluxe versiyonu ise 69.99€ fiyat etiketine sahip. Her ne kadar kesin çıkış tarihi bulunmasa da sonbaharda sunulacağını belirtelim.

Halil Özekinci
Halil Özekinci
Teknoloji tutkunu, fotoğraf çekmeyi ve seyahat etmeyi sever.

Alakalı Gönderiler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!

Sosyal Medya'da takip edin

0TakipçilerTakip Et
0TakipçilerTakip Et

Son Gönderiler