Pazar, Ekim 6, 2024

Uncharted 4 Hakkında Yeni Bilgiler

PlayStation 4 için geliştirilen Uncharted 4 için yeni söylentiler ortaya çıktı.

Naughty Dog tarafından yaratılan Uncharted serisi PlayStation 3′te adeta fırtınalar estirmiş ve üç oyunuyla da son derece başarılı bir satış grafiğine erişmişti. Hatta konsol çapında bir başarıyla yetinmemiş ve yeni nesil Tomb Raider oyununa da ilham kaynağı olmuştu.

Böylesine başarılı bir serinin Sony’nin yeni nesil konsolu PlayStation 4′te devam edeceğine hemen hemen herkes kesin gözüyle bakıyordu. Fakat Naughty Dog’un PlayStation 3′ün son zamanlarında piyasaya sürdüğü The Last of Us’ın beklentileri aşan başarısı kafalarında karışmasına neden olmuştu. Akıllardaki asıl soru ise Naughty Dog’un PS4′teki ilk oyununun Uncharted mı yoksa The Last of Us’mı olacağıydı.

Fakat Naughty Dog ekibi daha PlayStation 4 piyasaya sürülmeden kararını vermiş ve yoluna Uncharted ile devam edeceğini belirtmişti. PS4 için geliştirilen Uncharted 4 duyurulmuş olmasına karşın oyun hakkında pek bir bilgi verilmemişti.

Bu nedenle oyun severler de büyük bir merak içerisindeydi. Dahası Naughty Dog yeni Uncharted oyunundaki karakterimizi bile açıklamamıştı. Durum böyle olunca oyunculardaki merak kat sayısı da giderek arttı.

Ortaya çıkan son söylentilere göre, yeni nesil Uncharted oyununda ki ana karakterimiz bir kez daha Nathan Drake olacakmış. Oyunun hikayesi ise yeşil ve mavi tonların hakim olduğu tropikal bir bölgede geçecekmiş. Ayrıca oyunun görsellerinin şu ana kadar PS4 üzerinde görülecek olan en iyi görseller olduğunun da altı çizilmiş.

Tabi bunların bir söylentiden ibaret olduğunu tekrardan hatırlatmakta yarar var. Fakat oyundaki karakterimizin Nathan Drake olacağı zaten az çok tahmin ediliyordu. Bu konuda Naughty Dog bizleri şaşırtmayacaktır.

Halil Özekinci
Halil Özekinci
Teknoloji tutkunu, fotoğraf çekmeyi ve seyahat etmeyi sever.

Alakalı Gönderiler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!

Sosyal Medya'da takip edin

0TakipçilerTakip Et
0TakipçilerTakip Et

Son Gönderiler