Pazar, Ekim 6, 2024

Türk mobil tarayıcı Tably güncellendi

İlk sürümüyle birlikte Google Play üzerinde aldığı olumlu yorumlar ve yüksek puanlarla kullanıcıların dikkatini çekmeyi başaran mobil tarayıcı, kısa sürede yüksek indirme rakamlarına ulaşmayı başardı.

CNT Interactive tarafından geliştirilen ilk Türk mobil tarayıcısı olan Tably güncellendi. İlk sürümüyle birlikte Google Play üzerinde aldığı olumlu yorumlar ve yüksek puanlarla kullanıcıların dikkatini çekmeyi başaran mobil tarayıcı, kısa sürede yüksek indirme rakamlarına ulaşmayı başardı.

İhtiyaç duyabileceğiniz tüm favori sitelerinize; devlet, spor, haber, eğlence, oyun, dizi-sinema gibi farklı kategoriler altında yer veren ve tek bir dokunuşla bu kategoriler altında yer alan tüm web sayfalarına hızlı bir şekilde ulaşmanıza olanak sağlayan Tably, birçok gelişmiş özelliğiyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

QR kod okuma, çevrimdışı web sitesi görüntüleme, geçmiş sekmesi altında daha önce ziyaret etmiş olduğunuz tüm sitelere hızlı bir şekilde ulaşabilme, kolay kullanım, sade kullanıcı dostu arayüz ve daha birçok gelişmiş özelliğe sahip olan tarayıcı, rakipleri üzerinde yer alan tüm özellikleri ve çok daha fazlasını sizlere sunuyor.

Tably Google Play Bağlantısı:   https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cnt.tablybrowser

 

Halil Özekinci
Halil Özekinci
Teknoloji tutkunu, fotoğraf çekmeyi ve seyahat etmeyi sever.

Alakalı Gönderiler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!

Sosyal Medya'da takip edin

0TakipçilerTakip Et
0TakipçilerTakip Et

Son Gönderiler