Pazar, Ekim 6, 2024

Lumia 930 Almanya ve Fransa Amazon.com’da Ön Siparişe Açıldı

Nokia, Microsoft’un düzenlediği Build Geliştirici Konferansında Windows Phone 8.1 tanıtımından sonra Stephan Elop’un yaptığı tanıtımla Windows Phone platformundaki yeni amiral gemisi Lumia 930′u duyurmuştu. Meraklıları tarafından ülkemizde de beklenen Lumia 930 Almanya ve Fransa için Amazon.com’da ön siparişle satışa çıkarıldı.

Dikkat çekici tasarıma sahip olan Nokia Lumia 930 bazı eksik özellikler yüzünden oldukça eleştiri almıştı. O eleştirilerden ilki Glance Screen (Göz Atma Ekranı) özelliğinin olmamasına gelmişti. İkinci yoğun eleştiri ise SD kart desteğinin bulunmamasıydı ki 32GB dahili depolama alanı sunan Lumia 930 bu yöndeki eleştirileri hak etmiyor diyebiliriz. Lumia 930′daki çekincelerin biri de 2420mAh bataryasının performansı olurken ilk test sonuçları merakla bekleniyor.

lumia-930-siparis

Amazon.Com üzerinden Almanya ve Fransa için ön siparişe sunulan Nokia Lumia 930 Windows Phone 8.1 güncellemesi ve Nokia Lumia Cyan güncellemesi ön yüklü olarak geliyor. Her iki ülke için de belirlenen fiyat ise 579€ olarak belirlenmiş.

Nokia Lumia 930 Snapdragon 800 2.2ghz Quad Core chipset, 2GB RAM, Adreno 330 GPU, 5″ Full HD ekran ve Gorilla Glass 3 koruma, 2420mAh batarya, 20MP Pureview OİS kamera gibi üst düzey donanım özelliklerine sahipken Siyah, Beyaz, Parlak Yeşil ve Turuncu renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkıyor. Nokia Lumia 930 Ön siparişinizi Amazon Almanya ve Amazon Fransa sayfalarından verebilirsiniz.

Halil Özekinci
Halil Özekinci
Teknoloji tutkunu, fotoğraf çekmeyi ve seyahat etmeyi sever.

Alakalı Gönderiler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!

Sosyal Medya'da takip edin

0TakipçilerTakip Et
0TakipçilerTakip Et

Son Gönderiler