Pazar, Ekim 6, 2024

Yahoo Movies ile Sinema Dünyasını Yakından Takip Edin

Dünyanın en popüler portallarından biri olan Yahoo sinemaseverlerin yakından takip ettiği film platformu olan Yahoo Movies’i tamamen yeniledi. Kullanıcılara birçok konuda hizmet veren Yahoo, bu servisi ile sinema dünyasından en son haberleri, filmleri ve kritikleri derleyerek kullanıcılarına kapsamlı bir film platformu kurmayı amaçlıyor.

Bildiğiniz gibi film izlemek artık sadece DVD kiralamaktan ibaret değil. Kullanıcılar bu dünyaya daha fazla entegre olmak istiyorlar. Yeni çıkan filmler hakkında daha fazla bilgi talep eden ve git gide büyüyen kitleyi tatmin etmek için tasarlanan bu servis sayesinde fragmanlara, yorumlara, oyunculara, filmler hakkındaki makalelere ve afişlere zahmetsizce ulaşabilirsiniz. Dahası, bu servis mobil cihazlarda da kolaylıkla kullanılabilir kılınacak. Bu sayede evde bilgisayarınızın başında bulunmasanız bile mobil cihazınızı kullanarak bu platformda yer alan her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz.

Bu servisi dijital magazin olarak tanımlamak yanlış olmaz. Sinema dünyasını yakından takip edenlerin severek kullanacağını düşündüğüm bu servis ile Yahoo gerçekten dikkate değer bir adım atmış oldu. Son derece şık bir tasarıma sahip olan Yahoo Movies’de yer alan bilgilere hemen ulaşabiliyor ve farklı içerikler arasında hızlı geçişler yapabiliyorsunuz.

Siz de sıkı bir sinema takipçisiyseniz ve sinema dünyasında meydana gelen en son gelişmeleri takip edebileceğiniz bir platform arıyorsanız, Yahoo Movies’in sizi tatmin edeceğini düşünüyorum.

Halil Özekinci
Halil Özekinci
Teknoloji tutkunu, fotoğraf çekmeyi ve seyahat etmeyi sever.

Alakalı Gönderiler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!

Sosyal Medya'da takip edin

0TakipçilerTakip Et
0TakipçilerTakip Et

Son Gönderiler