Pazar, Ekim 6, 2024

LG G3, 28 Mayıs İstanbul Lansmanına Hazır!

LG’nin yeni üst seviye akıllı telefon modeli G3, resmi tanıtımını eşzamanlı olarak İstanbul’da da gerçekleştirecek! İşte tüm detaylar!

Akıllı teknoloji pazarının önde gelen üreticilerinden LG, yeni nesil akıllı telefon modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Mart ayından bu yana sızıntı teknik özellikleri ve görselleri sosyal medyada sıklıkla paylaşılan LG G3’ün Türkiye lansman tarihi kesinleşti.

İstanbul da dahil olmak üzere diğer Avrupa ülkelerinin metropol şehirlerinde tanıtımı gerçekleştirilecek olan akıllı cihazın teknik özelliklerini isterseniz bir kez daha hatırlayalım. 5.5 inç boyutundaki QHD ekran teknolojisine ve 3 GB Ram’e sahip LG G3, 16/32 GB dahili, MicroSD kart sayesinde de 128 GB’a kadar depolama alanıyla karşımıza çıkacak.

OIS Kamera teknolojisinin kullanıldığı akıllı telefonun çözünürlüğü ise 16 Megapiksel olarak belirlenmiş. Güney Kore merkezli üretici devinin yeni nesil akıllısı için birçok işlemcinin tercih edildiği öne sürülse de, Qualcomm’un Snapdragon 805 serisi işlemcinin daha ağır bastığı düşünülüyor.

28 Mayıs Çarşamba günü İstanbul’da resmi tanıtımı gerçekleştirilecek olan LG G3’ü tüm detaylarıyla yine aynı gün içerisinde anlık olarak sizlerle paylaşacağız.

Halil Özekinci
Halil Özekinci
Teknoloji tutkunu, fotoğraf çekmeyi ve seyahat etmeyi sever.

Alakalı Gönderiler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!

Sosyal Medya'da takip edin

0TakipçilerTakip Et
0TakipçilerTakip Et

Son Gönderiler