Pazar, Ekim 6, 2024

Street Fighter: Assassin’s Fist’ten 2 Yeni Fragman

Capcom tarafından geliştirilen ve dünyanın önde gelen dövüş oyunu serilerinden biri olan Street Fighter’ın dizisi geliyor.

Daha önce bir diğer başarılı dövüş oyunu serisi olan Mortal Kombat’ın yapımını üstlenen Machinima ekibi taraıfndan hazırlanan Street Fighter: Assassin’s Fist adlı dizi Mayıs ayı içerisinde yayına girecek. Tahmin edileceği üzere dizinin ana hikayesi Ryu ve Ken üzerine kurulu olacak. Ryu ve Ken’in ustaları Gouken’den Anatsuken dövüş tekniğini öğrenmeleri ile hikaye başlayacak ve bu doğrultuda hikaye şekillenecek.

Paylaşılan bilgilere göre Gouken’in kardeşi Akuma da dizi de yer alacak. Bu açıdan baktığımızda hikayenin ana kötü karakteri M.Bison’dan (ilerleyen zamanlarda yada dizinin diğer sezonlarda Bison’da ortaya çıkar herhalde) ziyade Akuma olacak gibi görünüyor. Hatta öyle umut ediyorum ki tüm Street Fighter serisi en baştan alınıp ilk Street Fighter turnuvasından itibaren hikayeye başlanırsa harika bir dizi ortaya çıkacaktır.

Ryu’nun Tanıtımı

Ken’in Tanıtımı

Ryu ve Ken’in aktörlerini beğendim ancak Gouken’in aktörü fazla genç olmuş. Yaşına rağmen dehşet kaslı ve yapılı olan Gouken dedemiz (dedeye sahip çıkalım) için seçilen oyuncu pek olmamış gibi geldi. Ancak buna pek de takılmamak gerek neticesinde Warner Bros gibi büyük bir firma yok dizinin yapımında ve bu nedenle dizinin bütçesi çok da yüksek olmayacak. Her ne kadar Gouken’in aktörünün role uygun olmadığını düşünsem de bence Street Fighter dizisi gerçekten başarılı bir dizi olacak gibi duruyor.

Halil Özekinci
Halil Özekinci
Teknoloji tutkunu, fotoğraf çekmeyi ve seyahat etmeyi sever.

Alakalı Gönderiler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!

Sosyal Medya'da takip edin

0TakipçilerTakip Et
0TakipçilerTakip Et

Son Gönderiler