Pazar, Ekim 6, 2024

Logitech’den iphone kılıfı: Case+

iPhone 6’nın duyurusunu beklediğimiz şu günlerde bile iPhone 5 kılıf piyasası durulmuyor.

Logitech firması iPhone 5S ve iPhone 5C için yeni bir kılıf ve aksesuar seti piyasaya sürüyor. Case+ telefonunuzu koruması için metalden bir kılıf ve deri kapak, araç aparatı, cüzdan ve şarj bataryası gibi çeşitli aksesuarlarla geliyor. Bu modüler kılıf seti Gold 2014 Edison tasarım ödülü kazandı.

Case+ kılıfın ‘+tilt’ ismindeki aksesuarı sete deri kapak ekliyor ve iPhone’un arkasına katlanıp ayak gibi kullanılabiliyor. Aynı zamanda kıvrılıp kulaklık kılıfı da olabiliyor. ‘+drive’ ismindeki aksesuar, telefonu arabanızın camına veya ön konsoluna takmak için manyetik bir aparat. ‘+energy’ ise kılıfa eklenen 2,300 mAh kapasiteli ekstra şarj batarya aksesuarı. Son olarak ‘+wallet’ içinde en gerekli günlük kartlarınızı ve paranızı koyabileceğiniz ve telefonun arkasına takılan bir cüzdan aksesuarı.

logitech-iphone-case-3 logitech-iphone-case-2

Logitech’in Case+ kılıf ve aksesuar sistemi ABD’de bu ay içinde 199 Dolar’dan piyasaya çıkacak. Satın almak isteyenler firmanın web sitesinden önsipariş yapabiliyorlar.

Ayrıca Logitech’in geçen sene sonu piyasaya sürdüğü diğer çeşitli aksesuarlar ile ilgili ayrıntılı bilgiyi bu linkten alabilirsiniz.

Halil Özekinci
Halil Özekinci
Teknoloji tutkunu, fotoğraf çekmeyi ve seyahat etmeyi sever.

Alakalı Gönderiler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!

Sosyal Medya'da takip edin

0TakipçilerTakip Et
0TakipçilerTakip Et

Son Gönderiler