Cuma, Eylül 20, 2024

Nokia’nın NFC’li Yeni Hoparlörü MD-12

Nokia, Build 2014′te kablosuz NFC destekli MD-12 hoparlörünü duyurdu

Microsoft’un 2-4 Nisan tarihleri arasından düzenlediği Build 2014 etkinliğinde Nokia gerçekleştirdiği etkinlikte Windows Phone 8.1 işletim sistemine sahip modellerini duyurmuştu. Lumia 930, Lumia 630 ve Lumia 635 modellerini duyuran Nokia ayrıca bu etkinlikte yeni aksesuarını duyurdu. Lumia modelleri ile uyumlu olan kablosuz hoparlörü MD-12 ile her yerde başarılı ses kalitesi sizleri bekliyor.

180 gram ağırlığına sahip bu model 4 farklı renk seçeneğine sahip. Lumia modelleri ile aynı renklere sahip Nokia MD-12 aksesuarı Bluetooth ve NFC üzerinden cihazlara kolayca bağlanabilmekte. Ayrıca Nokia’nın Device Hub uygulaması ile de kontrol edebileceğimiz hoparlör ile beraber bağlantı kablosu da geliyor. Nokia’nın yeni hoparlörü bas performansı açısından da iddiaları olarak görünüyor.

Nokia_MD-12

Pili tam dolu halde 15 saate yakın müzik keyfi sunan bu cihazı altına koyduğunuz zemine göre kullanabileceksiniz. Zemine göre bas ayarı yapabiliyorsunuz. Nokia‘nın kablosuz mini hoparlörü MD-12 aksesuarı 2014 yılının ilerleyen aylarında yazın başında satışa sunulması bekleniyor. Fiyatının ise 39 Euro (54 Dolar) olacağı da bilgilerin arasında. Başarılı ses deneyimi ile her yere götürebileceğiniz küçük bir hoparlör..

Halil Özekinci
Halil Özekinci
Teknoloji tutkunu, fotoğraf çekmeyi ve seyahat etmeyi sever.

Alakalı Gönderiler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!

Sosyal Medya'da takip edin

0TakipçilerTakip Et
0TakipçilerTakip Et

Son Gönderiler