Pazar, Ekim 6, 2024

Xperia Z2 Compact Ortaya Çıktı

Sony’nin üst seviye modeli Z2′nin küçük kardeşi Xperia Z2 Compact Göründü

Japonya merkezli teknoloji devlerinden biri olan Sony’nin yeni amiral tepe modeli olan Xperia Z2′nin yeni modeli FCC’de ortaya çıktı. Xperia Z2 Compact modelinın bazı özellikleri bu haber ile de paylaşıldı. Sony’nin Xperia Z1 modelinde başlattığı bu yeni stratejide amiral gemi modellerinin daha küçük ekrana sahip modeli olan Xperia Z1 Compact satışa sunulmuştu.

Daha küçük ekran ile güçlü özellikleri birleştiren bu modelden sonra firmanın yeni amiral gemi modelinde de aynı yola başvurulması bekleniyor. Son olarak da FCC’de bu cihaz ortaya çıktı. Japon firma NTT DoCoMo için belirlenen Sony SO-04F model numarası ile görüntülenen bu cihazın sertifikasında “Altair” ismi de yer almakta.

xperia z2 compact
xperia z2 compact

Tahminen 4.5 inç veya civarı bir ekran boyutuna sahip olması beklenen Xperia Z2 Compact modelinin güçlü özelliklere sahip olması bekleniyor. Ayrıca gelen iddialara göre Z2 Compact modelinde Qualcomm Snapdragon 801 yongaseti, 3GB RAM, 20.7 megapiksel Exmor RS kameranın yer alması bekleniyor.

xperia-z2-compact3

Bunun dışında IP55 ve IP58 sertifikalarına sahip olacağı da iddiaların arasında. “Altair” ismi ile FCC’de görüntülenen Sony Xperia Z2 Compact modeli birçok kişi tarafından merakla bekleniyor. Bakalım cihaz başarıya ulaşabilecek mi.

 

Halil Özekinci
Halil Özekinci
Teknoloji tutkunu, fotoğraf çekmeyi ve seyahat etmeyi sever.

Alakalı Gönderiler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!

Sosyal Medya'da takip edin

0TakipçilerTakip Et
0TakipçilerTakip Et

Son Gönderiler