Pazar, Ekim 6, 2024

Far Cry 4 Hakkında Yeni Detaylar

Far Cry 4 hakkında ortaya çıkan yeni detaylar gösteriyor ki oyun 2015 yılında satışa sunulacak.

Far Cry 4 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı ve ortaya çıkan bu yeni detaylarda oyunun ne zaman piyasaya sürüleceği ve hikayesinin nerede geçeceğine dair ilk haberler yer alıyor. 2004 yılında piyasaya sürülen ve Crytek tarafından geliştirilen ilk Far Cry oyunuyla başlayan seri, Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen devam oyunlarıyla devam ederek, oyun dünyasında kayda değer bir hayran kitlesine ulaşmayı başarmıştı. Ubisoft’un bu FPS serisi, özellikle 2012 yılında satışa sunulan Far Cry 3 ve onun Blood Dragon ek paketiyle büyük başarı yakaladı.

Far Cry 3′ün bu başarısının ardından mümkün olduğunca kısa bir sürede yeni bir Far Cry oyunu çıkarmak isteyen Ubisoft, bünyesindeki stüdyoları bu oyun üzerinde çalışmaya yönlendirdi ve bu çalışmalar hakkında ilk detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Far Cry 4 hakkında ortaya çıkan yeni haberler gösteriyor ki, yeni oyun Himalayalar’da geçecek ve oyunseverler Himalaya dağlarını keşfetme şansı yakalayacak.

farcry4

Far Cry hayranlarını Himalaya Dağları’nın karlı dağlarına taşıyacak olan Far Cry 4‘te bu mekanları bir filin sırtında keşfetme şansını bile yakalayabileceğiniz belirtiliyor. Ayrıca oyunun çıkış tarihinin de belirlendiği ve oyunun Ubisoft tarafından 2015 yılının ilk aylarında satışa sunulacağı belirtiliyor. PC, PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlanacağı söylenen Far Cry 4‘ün ilk olarak E3 2014 kapsamında görücüye çıkarılması bekleniyor.

Halil Özekinci
Halil Özekinci
Teknoloji tutkunu, fotoğraf çekmeyi ve seyahat etmeyi sever.

Alakalı Gönderiler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!

Sosyal Medya'da takip edin

0TakipçilerTakip Et
0TakipçilerTakip Et

Son Gönderiler