Cuma, Eylül 20, 2024

Crazy Taxi, iOS için kısa bir süre ücretsiz

SEGA, Crazy Taxi’yi iOS işletim sistemli cihaz kullanıcıları için kısa bir süreliğine ücretsiz olarak kullanıma sundu.

Oyun dünyasının en iddialı üreticilerinden birisi olarak karşımıza çıkan SEGA, mobil platformda hazırladığı Crazy Taxi isimli yapımla birlikte büyük beğeni toplamayı başarmıştı. Yapımın ilk olarak dağıtımına belirli bir süre ücretsiz olarak başlayan ve daha sonra ise oyunun değerini 8,99 TL gibi yüksek bir fiyat olarak açıklayan SEGA,oyunu iOS platformu için ücretsiz olarak dağıtmaya başladı.

Oyunda bir taksi sürücüsü rolü benimsenirken, yoldan aldığımız müşterileri belirtilen güzergahta istedikleri yere götürmemiz gerekiyor. Tabi tüm bunları yaparken zamana dikkat etmemiz gerekirken, kesinlikle aracı çılgınca kullanarak daha fazla puan toplayabilir ve ek süre kazanabiliriz. Farklı oyun modları ile birlikte oyun zengin bir görünüme kavuşurken, 16 mini oyun, dokunmatik veya ivme ölçer destekli kontrol mekanizması, 4 özel tasarlanmış araç gibi özelliklere sahip.

Oyunun Android sürümünde henüz bir indirim yaşanmazken, kısa süreliğine iOS kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulacak Crazy Taxi uygulamasına buradan erişebilirsiniz.

Halil Özekinci
Halil Özekinci
Teknoloji tutkunu, fotoğraf çekmeyi ve seyahat etmeyi sever.

Alakalı Gönderiler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!

Sosyal Medya'da takip edin

0TakipçilerTakip Et
0TakipçilerTakip Et

Son Gönderiler