Cuma, Eylül 20, 2024

LOL KOSTÜMLERİ FİDAN OLUYOR

LoL İlginç Bir Yardıma İmza Atarak Gelirini Tema Vakfıyla Paylaşacak
Bundan sonra League of Legends oyuncuları, oyun içerisinde kostüm satın alırlarsa bu gelir, Riot Games ile TEMA Vakfı aracılığıyla gerçek fidanlara dönüşecek.

Lol Tema Vakfı
Lol Tema Vakfı

League of Legends oyununda Maokai, Nidalee veTeemo’ya birlikte kirlenmiş doğayı koruyarak temiz ve yemyeşil hale getirecekbir yola çıkarlar.Bunun yanı sıra şampiyonlar bu yolda League of Legends oyuncularının dayardımına ihtiyaç duyarlar.

Riot Games ve League of Legends sihirdarları Maokai’nin doğa konusunda yapmış olduğu bu çabaya yardım ederek, yeşil bir doğa için TEMA Vakfı aracılığıyla genç fidanlar dikecek. 5-12 Mart tarihleri boyunca, oyun içerisindeki mağazada, yer alacak Neşeli Maokai, Lanetli Maokai, Leopar Nidalee ve Porsuk Teemo kostümlerinden elde edilecek gelir oranında bağış, 5000 fidanlık bir orman oluşturmak amacıyla TEMA Vakfı’na bağışlanacak. Eskiden satışı olmayan kostümler, bu yardım kampanyası için satışa sunulacak.

Tüm League of Legends hayranlarının ve yeşil doğanın temsilcisi Maokai, yaban avcısı Nidalee ve çevik izci Teemo’nun katkısıyla gerçekleştirilecek bu proje ile binlerce fidan toprakla buluşacak

Halil Özekinci
Halil Özekinci
Teknoloji tutkunu, fotoğraf çekmeyi ve seyahat etmeyi sever.

Alakalı Gönderiler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!

Sosyal Medya'da takip edin

0TakipçilerTakip Et
0TakipçilerTakip Et

Son Gönderiler